Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken kväll...

Idag blev det jobb och förskola för Wilton och mig, medan Mattis och Vidar fick vara hemma och kurera sig.
Det har varit en väldigt kämpig kväll för Vidar. Han är så övertrött/sliten efter några dagar med hög feber, så han har varit väldigt otröstlig ikväll. Det är en sak som testar mig mer än något annat. Det liksom skär i hela mig när barnen är ledsna och jag inte kan trösta dem (för det händer ju typ aldrig). Dessutom finns alltid oron där ifall det liksom är något som inte är som det ska. Mattis är världens ”coolaste” när det kommer till sånt medan jag tillhör den där lite mer mesiga ligan. Jag kollar hellre en gång för mycket och Mattis vet knappt vad 1177 är om ni fattar. Så ja jag antar att vi kompletterar varandra rätt bra, haha.

Mattis bad mig gå ut ur sovrummet till slut (point taken..) och nu har Vidar äntligen lugnat ner sig. Jag har passat på att jobba lite ikväll, då måste jag liksom fokusera på annat. Men nu ska jag gå och joina dem.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer