Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken pangfredag

Ja idag har vi verkligen haft en pangfredag, trots vab. Som tur är har grabbarna känts bättre och bättre för varje timme som gått idag, så nu hoppas vi att de blir pigga till nästa vecka.

Vi körde även idag en lugn förmiddag. Vi pysslade ihop egna körkort till grabbarna som vi sedan lekte med hela förmiddagen. Vidar sov typ tre timmar och sedan blev det pannkaksrester till lunch. Lagom tills vi skulle gå ut i eftermiddags så rullade papsen in på uppfarten här hemma. Det är ju så värdefullt att få någon extra timme tillsammans bara sådär. Vi gick ut ett tag och samlade lite frisk luft och sög i oss lite D-vitamin, för vilket njut väder det har varit idag.

Ikväll lagade Mattis fried rice till middag och det var så galet gott. Sedan har vi kollat fredagsfilm och nu nattas killarna medan jag kollar på brors match. Se till att det blir vinst nu så blir denna fredag verkligen en full pott.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer