Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken panglördag

Idag har vi haft en så mysig dag. Min älskade grabb-trio bakade bröd till frukost och sedan packade vi in oss i bilen och åkte till farbror. Han och hans nya tjej bor i huset vi är uppväxt i och det var så länge sedan vi var där. Så idag var det dags att äntligen hälsa på. Vi fikade, barnen fick heja på alla hans djur, åka traktor och Evis och jag passade på att rensa lite i vårt förråd där, med saker från när vi var små. Ja det blev en så mysig förmiddag.

Vid 14-tiden mötte vi upp mamma, Thomas, mormor och morfar och så körde vi korvgrillning. Sedan åkte vi vidare till kyrkogården. Det är verkligen så fint och samtidigt så sorgligt med alla ljus under denna helg. Nu rullade vi precis in på gården hemma och vi ska bära in våra sovandes små älsklingar. Sedan väntar lördagsmys i soffan med så mycket bättre på teven.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer