Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken dag

Vi vaknade imorse av att Wilton var ledsen för att det kliade överallt. Han hade utslag över hela ryggen. Stackarn har alltså åkt på nässelutslag (tror vi) igen. Vi valde dock att kolla upp det för säkerhets skull. Som vi trodde så var det ingen fara, utan något utslag de kan få i samband med någon förkylning/nässelutslag. Så han skulle ta sin allergimedicin och smörja med kortisonsalva. Utslagen har kommit och gått under hela dagen. Utöver besöket till sjukan så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, packat och grejat. Man märker verkligen hur mycket de njuter av att vara lediga och få leka hemma med sina saker i lugn och ro. De leker så otroligt bra med varandra. Nu verkligen leker de på riktigt. Jag kan sitta och lyssna på dem hur länge som helst, tröttnar aldrig!
När Mattis nattade grabbarna så åkte jag till pappa och Maria för att hämta upp kött som vi köpt från min farbror Anders. Det ska bli riktigt lyxigt att få grilla en massa fina köttbitar i sommar. Kött från hemtrakten är det bästa.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar