Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vissa dagar är tuffare än andra

Vissa veckor är det helt enkelt svårt att hänga med och just så har det varit dessa dagar. Det har varit full fart på jobbet om dagarna, hämta barnen, hem, slänga i sig middag, söva övertrötta barn… Dessa dagar har barnen dessutom varit extremt ”bråkiga” och inte lyssnat på oss alls som de brukar.
Idag började vi morgonen med tjafs, tjat och ännu lite mera tjat. Alltså jag blir helt matt av allt tjat, tycker mig höra mig själv ”nej” ”sluta” ”stopp” ”inte så” ”wiiiiillltttoon” ”viiiiddddaaaarr” ”nej”.
Det är ju det sista jag vill vara, en tjatig mamma. Men ja vissa dagar verkar det krävas och ja det ingår ju såklart i föräldraskapet.
Vi vände det äntligen mot eftermiddagen och grabbarna blev lite mer ”som de brukar” vara. Vi var till hälsocentralen och tog lite prover på Wilton och så köpte vi hem färg till ett otroligt efterlängtat pyssel. De har pratat om detta pyssel så länge, så det var jätteroligt att få göra det tillsammans. Resultatet blev dessutom så fint. En pannkaksmiddag på det och vi gick i mål idag också, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar