Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Wiltons 2-års dag

Imorse strax innan 05 fick vi väcka Wilton med sång, en liten frukostbricka, ballonger och lite paket. Han tyckte det var så spännande, åt lite och öppnade alla paket i lugn och ro. Åh vad allt blir speciellt med barn. De underbara ögonen som bara glittrar när det händer något spännande, ja det är verkligen speciellt att få se sina barn växa upp. Det finaste som finns.

När Mattias åkte till jobbet åt vi frukost och sen lekte vi lite innan det var dags att gå ut. Vi tog en promenad och båda killarna somnade i vagnen. De fortsatte sova när vi kom hem så jag satte mig i solstolen och njöt ett tag innan jag började steka pannkakor till kvällens middag. När Wilton hade vaknat så hörde vi en motorcykel komma körandes in på gården. Det var mamma och Thomas som kom, åh vad Wilton blev glad. De hade fått höra att hans önskan var att åka fyrhjuling på sin födelsedag (leka med bilar och traktorer, åka fyrhjuling och äta pannkakstårta med en traktor på. Det var det han sa när jag frågade vad han ville göra på sin dag). Då kom de för att fira honom och för att låta Wilton få åka motorcykel. Ja ni kan ju bara tänka er lyckan. Åh vi har verkligen världens finaste familj som alltid gör allt för våra barn! Vi fikade i solen innan de åkte hemåt igen. Sedan har vi varit ute hela dagen idag och haft en så fin dag. När Mattias kom hem från jobbet åt vi pannkakstårta till middag och sedan blev det lekröj innan båda barnen somnade strax innan åtta. Ja jag hoppas och tror att Wilton har haft en bra födelsedag, det verkade i alla fall så när han somnade gott i sin säng ikväll. Min stora älskade 2-åring.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer