Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Wiltons superhjältekalas och födelsedagsfirande

I lördags så var det äntligen dags för min stora lilla kille att få fylla 4 år. Som han har längtat, väntat och räknat ner dagarna. Han vaknade dock tidigare än han brukar nu för tiden, men han löste det galant med att låtstas-sova tills vi kom och sjöng för honom, haha. Han blev så glad för sina presenter och för frukost på sängen. Efter frukosten var det dags att börja förbereda för Wiltons superhjälte-kalas. Hans två bästa vänner från förskolan kom och även två de mest givna gästerna Lily och Belle var med. Jisses vad söta de var allihopa utklädda till olika superhjältar. Vi körde pannkakstårta, lekar, skattjakt och fika och vårt födelsedagsbarn var otroligt nöjd med sitt kalas och det är det absolut viktigaste!
Vid 16-tiden var det dags för firande nummer två, för våra familjer/vänner. Så tacksam för alla fina människor våra grabbarna har runt omkring sig.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar