Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Work

Idag har jag varit i Högbo med två kollegor och jobbat hela dagen. Det är nämligen så att jag har tackat ja till en ny tjänst på jobbet. Så spännande!

De senaste åren innan jag gick på mammaledighet så har jag ju varit Receptionsansvarig och det är ju vad jag har jobbat med sedan jag kom tillbaka också. Men för någon vecka sedan fick jag frågan om jag ville ta mig an en ny utmaning då hotellet ska omorganiseras lite. I och med det och att vår husfru som har jobbat i över 20 år slutade, så saknades två ansvariga över avdelningarna breakfast och style och det är där de frågade om jag kunde tänka mig att hoppa in och vara med och utveckla det tillsammans med en till tjej. Jag har ju alltid gillat utmaningar och kände att va tusan, varför inte. I och med denna tjänst får jag vara med och utveckla både hotellet och mig själv ännu mer och det ser jag verkligen fram emot.

Så idag har vi varit på vårt systerhotell i Högbo från morgon till kväll, för att försöka få ihop hur vi ska jobba framöver och jag är så taggad på detta. Som alltid får man ju magisk mat där och miljön är bara helt underbar. Så vi har haft en superbra dag på alla sätt och vis.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer